Vahvistamme myyntitiimiämme — haussa Sales Associate!

Sara Härmälä
Frankly Speaking
Published in
2 min readNov 20, 2017

--

Suomessa on noin 700,000 opiskelijaa ja yksi Frank, joka tavoittaa tuon kohderyhmän paremmin kuin kukaan muu. Tiesitkö, että juuri opiskelijat, ovat se ryhmä nuoria aikuisia, jonka jokainen yritys haluaa asiakkaakseen — ymmärrät varmaan miksi. Näetkö jo saman minkä me?

Voit olla jo jonkin verran kokenut tai vasta uraasi aloitteleva tulevaisuuden lupaus — meillä asenne ratkaisee! Omasta opiskelusta tai muusta opiskelijaelämän tuntemuksesta voi tehtävässä olla hyötyä, mutta odotamme kuitenkin, että voit tehdä töitä täysipäiväisesti.

Olet sujuva vuorovaikuttaja, aktiivinen ja tavoitteellinen tyyppi ja tunnet olosi kotoisaksi uusien tuttavuuksien seurassa. Et karta haasteita vaan kohtaat ne innokkaasti can do -asenteella. Tuntemus digimarkkinoinnista ja hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lupaamme tukea sinua matkalla tavoitteisiisi, huipun työporukan, kannustavan palkan sekä loistavan mahdollisuuden verkostoitua laaja-alaisesti. Frankissa teet töitä opiskelijoille, joten voit myydä rinta rottingilla. Meillä hierarkia on matala ja vaikutusmahdollisuudet rajattomat. Täällä ei odoteta tuntien etenevän, vaan tehdään töitä oma-aloitteisesti ja intohimolla yhteisten tavoitteiden eteen. Meillä arvostetaan yksilöitä, mutta tehdään töitä tiiminä.

Olemme nopea ja ketterä yritys, joten teemme myös rekrypäätökset nopeasti oikean tyypin löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta jo tänään! Lähetä siis avoin hakemuksesi ja CV meille osoitteeseen rekry@frank.fi. Mikäli haluat kysyä roolistasi tarkemmin, olethan yhteydessä Business Development Manager Sami Mäkiseen (sami@frank.fi, 040 820 1515) tai Head of People Operations Sara Härmälään (sara@frank.fi, 040 589 7819)

Frank on opiskelijoiden omistama hyötypalvelu, joka kokoaa yhteen opiskelijaedut Suomessa. Tarjoamme opiskelijatunnistautumisen ja opiskelijaedut saman katon alta. Haluamme varmistaa, ettei opiskelija jää paitsi mistään mahdollisuuksista, joita opiskelijuus hänelle tuo. Yrityksille tarjoamme puolestaan alustan, jolla tavoittaa opiskelijat ja tarjota heille kohdennettuja palveluja.

Frank on vastannut korkea-asteen opiskelijatunnisteiden tuottamisesta ja opiskelijaeduista Suomessa vuodesta 2013. Frankin syksyllä 2016 lanseeraamalla digitaalisella opiskelijakortilla on jo yli 80 000 käyttäjää, ja se palkittiin marraskuussa 2016 Slushissa Suomen parhaana mobiilihyötypalveluna. Lisäksi Frank palkittiin Blue Arrow Awardseissa 2017 parhaana tiiminä.

--

--