Frank ja ISIC etsivät promohenkilöitä syksyn Kampuskiertueelle!

Tiia Lehtola
Frankly Speaking
Published in
1 min readJun 29, 2018

--

Oletko ulospäinsuuntautunut, reipas ja iloinen tyyppi, joka tykkää huomiosta, ihmisjoukoista sekä reissaamisesta? Mahtavaa, taidat olla juuri se mitä etsimme!

Frankin ja ISIC Finlandin legendaarinen Kampuskiertue kiertää tänä syksynä yhteensä noin 20 opiskelijatapahtumaa, ja tapaa siis kasvotusten kymmeniä tuhansia opiskelijoita ympäri Suomen. Kampuskiertueen promoille kertyy kullekin noin 4–6 tapahtumaa elokuun lopun ja syyskuun lopun välillä — kyse ei siis ole mitenkään täysipäiväisestä hommasta, mutta erityisesti syyskuun ekalla viikolla kannattaa kyllä varata kalenterista tilaa. Palkkaamme tehtävään kuusi henkilöä.

Promohenkilön tehtävänkuvaan kuuluu Frankin ja ISICin palveluiden esittely sekä kumppaneidemme promoaminen opiskelijatapahtumissa, sekä muita kiertueen toteuttamisessa avustavia tehtäviä. Toimimme kolmella kielellä (suomi, ruotsi, englanti), joten toiveemme on, että pärjäät promotilanteessa millä tahansa niistä. Promojen täytyy myös pystyä siirtymään jouhevasti paikasta toiseen sekä varautua ajamaan pakua, joten toivottavasti sinulta löytyy ajokortti. Katsomme eduksi myös omakohtaiset kokemukset opiskelijaelämästä — pitäähän promon tuntea yleisönsä!

Jos siis huippuseura, kotimaanmatkailu ja lisätienestit esimerkiksi opintojen ohessa kiinnostavat, laita vaikka heti tältä istumalta viestiä meille: rekry@frank.fi!

Vieläkö mietityttää? Tsekkaa tästä mistä on oikein kyse:

--

--