Frank ja ISIC etsivät promohenkilöitä sekä varastotyöntekijää syksyn Kampuskiertueelle!

Tiia Lehtola
Frankly Speaking
Published in
2 min readJul 17, 2019

--

Oletko ulospäinsuuntautunut, reipas ja iloinen tyyppi, joka tykkää viestinnästä, tapahtumista sekä reissaamisesta? Entä onko järjestelmällisyys vahvuutesi ja nautit itsenäisestä projektityöstä? Mahtavaa, taidat olla juuri se mitä etsimme!

Frankin ja ISIC Finlandin legendaarinen Kampuskiertue kiertää tänä syksynä noin kymmenen opiskelijatapahtumaa, ja tapaa siis kasvotusten kymmeniä tuhansia opiskelijoita ympäri Suomen.

Frank on opiskelijoiden oma hyötypalvelu, josta löytyy mm. palkittu ilmainen digitaalinen opiskelijakortti (Frank App) ja Suomen parhaimmat opiskelija-alennukset. Kansainvälisellä ISIC -opiskelijakortilla opiskelijat saavat niin opiskelijahintaisia lentoja kuin 150 000 etua yli 130 maassa. ISIC lisenssin saat edullisimmin Frankilta! Lue meistä lisää → https://www.frank.fi/

Promohenkilöt (palkkaamme tehtävään kuusi henkilöä)

Promohenkilön tehtävänkuvaan kuuluu Frankin ja ISICin palveluiden esittely sekä kumppaneidemme promoaminen opiskelijatapahtumissa, sekä muita kiertueen toteuttamisessa avustavia tehtäviä.

  • Palvelemme kolmella kielellä (suomi, ruotsi, englanti), joten toiveemme on, että voit viestiä tarvittaessa millä tahansa näistä kielistä.
  • Promojen täytyy myös pystyä siirtymään jouhevasti paikasta toiseen sekä varautua ajamaan pakua, joten toivottavasti sinulta löytyy ajokortti (tämä ei ole kuitenkaan ehdoton vaatimus).
  • Katsomme eduksi myös omakohtaiset kokemukset opiskelijaelämästä — pitäähän promon tuntea yleisönsä!
  • Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta promotiotyöstä ja sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohella tehtäväksi projektiksi.
  • Tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen.

Kampuskiertueen promoille kertyy kullekin keskimäärin 4 tapahtumaa elokuun lopun ja syyskuun lopun välillä. Useimmat tapahtumat kestävät muutaman tunnin, minkä lisäksi tehtäviin kuuluu paikan päälle ja takaisin matkaaminen sekä tapahtumassa tarvittavien tarvikkeiden kuljettaminen ja standin kokoaminen. Tapahtumiin lähdetään ja sieltä palataan Helsinkiin.

HUOM! Promohenkilöt koulutetaan tehtäviinsä Helsingissä tiistaina 27.8.2019. Promotehtävien hoitaminen edellyttää koulutukseen osallistumista.

Vieläkö mietityttää? Tsekkaa fiiliksiä menneiltä kiertueilta! https://www.youtube.com/watch?v=KflSOeMmgl4&feature=youtu.be

Varastotyöntekijä (Huom! Tämän tehtävän voi yhdistää myös promona toimimisen kanssa. Voit siis hakea halutessasi molempaan tehtävään.)

Palkkaamme Kampuskiertueen ajaksi myös yhden henkilön avustamaan kiertueen tarvikkeiden logistiikassa. Tehtävällä on keskeinen rooli kiertueen onnistumisessa ja edellytämme palkattavalta henkilöltä järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta.

  • Tehtävänkuvaan kuuluu tapahtumatarvikkeiden allokointi ja pakkaaminen jokaista tapahtumaa varten.
  • Varastotyöntekijän ei tarvitse kuljettaa tavaroita tapahtumiin, mutta ajokortti on hyvä olla, sillä pakettiauton ajamiselle voi olla tarvetta.
  • Työt sijoittuu kiertueen ajalle 20.8–30.9. , mutta työtä voi suorittaa joustavasti omien aikataulujen mukaan. Tärkeintä on, että tapahtumiin tarvittavat tavarat on aina valmiina lähtöön ennen seuraavaa tapahtumaa, mutta voit joustavasti valita milloin tämän teet.
  • Voit halutessasi toimia kiertueen promona ja varastotyöntekijänä samanaikaisesti.
  • Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta varastotyöstä ja sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohella tehtäväksi projektiksi.
  • Tehtävä on määräaikainen.

Varastomme sijaitsee Vallilassa Helsingissä, missä tavaroiden pakkaus ja allokointi suoritetaan.

Miten haen promoksi ja/tai varastotyöntekijäksi?

Jos syksyn huikeimman opiskelijakiertueen järjestäminen sekä lisätienestit esimerkiksi opintojen ohessa kiinnostavat, laita hakemusta tulemaan osoitteeseen: rekry@frank.fi . Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä Tiia Lehtolalta tiia@frank.fi tai 0407713581.

--

--