Frank ja Hoas yllättävät 10 000 uutta opiskelija-asukasta tuparilahjalla

Sara Salmikivi
Frankly Speaking
Published in
2 min readAug 24, 2017

--

Opiskelijoiden hyötypalvelu Frank ja Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas toivottavat uudet opiskelija-asukkaat tervetulleiksi jakamalla 10 000 tuparilahjaa uusiin Hoas-koteihin. Tuparilahja on yllätys, joka jaetaan asukkaille avainten luovutuksen yhteydessä. Tuparilahjan tarkoituksena on tarjota hyödyllisiä vinkkejä ja tarvikkeita uuteen, monelle ensimmäiseen omaan kotiin. Hoasin tyypillinen uusi asukas on ensimmäisen vuoden opiskelija ja muuttaa toiselta paikkakunnalta Hoas-asuntoon. Hoasilla solmitaan syyslukukauden aikana noin 4 500 uutta vuokrasopimusta.

Tuparilahjojen jako aloitetaan elokuun lopulla, mutta myös elokuun alussa muuttaneet tai avaimet edelliseltä asukkaalta saaneet voivat noutaa kassin jälkikäteen. ”Haluamme tarjota opiskelijoille koteja, joissa he viihtyvät ensi hetkestä lähtien. Tuparilahja on loistava tapa toivottaa uusi asukas tervetulleeksi asumaan meille”, kertoo Hoasin innovaatio- ja brändijohtaja Tommi Ora.

Tuparilahjan sisältö on koottu yhdessä Frankin ja heidän yhteistyöyritysten kanssa. Lahjakassista löytyy mm. Mars Finlandin lahjoittamia valmisriisipusseja ja tenttiahdistukseen Snickers-suklaapatukoita, Colgaten hammastahnaa, Piresman tarjoamia siivoustarvikkeita sekä uusille asukkaille rajattuja opiskelijaetuja esimerkiksi Vallila-myymälään, Telialle, Pauligille, kuntokeskus Esportille ja Jokerien matseihin. ”Toivomme, että tuparilahja tuo helpotusta arkeen ja vapaa-aikaan ja ilahduttaa opiskelijoita. Olemme iloisia, että yritykset lähtivät innolla mukaan yllätykseen”, sanoo Frankin myyntijohtaja Kari Laurikainen.

Frank ja Hoas toivottavat opiskelijoille paljon onnea uuteen kotiin ja tsemppiä opintoihin!

--

--